*Nettavisen* Sport.

Lafferty deler overlevelsesbonus med lagkameratene

 

Sarpsborgs spissveteran Kyle Laffery (t.h.), her sammen med Jonathan Lindseth og Kristoffer Zachariassen, sørger for at lagkameratene får kose seg litt ekstra på tur etter sesongen. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Sarpsborg-profilen Kyle Lafferty velger å dele sin egen pengebonus med lagkameratene etter at klubben berget plassen i Eliteserien, skriver VG.

Den nordirske spissen med fortid i klubber som Norwich, Palermo og Rangers, har sikret seg en bonusutbetaling dersom han hjalp Sarpsborg til fornyet kontrakt i Eliteserien.

Det er denne summen 32-åringen nå velger å dele med lagkameratene sine. Ifølge VG dreier det seg om «en pen sum».

– Det er helt rett. Han sa før Ranheim-kampen (i oktober) at hvis vi klarer oss, så skal vi få en liten sum av ham. Det er veldig deilig at vi kan få det. Det blir forhåpentligvis en meget fin bot-tur, sier forsvarsspiller Niklas Gunnarsson til avisen.

Sarpsborg berget plassen så vidt med 0-0 borte mot Lillestrøm i siste serierunde søndag. Med tap der ville østfoldingene rykket ned, og da ville Laffertys lagkamerater heller ikke fått noen ekstra bonuspenger fra spissen.

Lagkaptein Joachim Thomassen kaller Laffertys bidrag «sjenerøst og snilt», men sier samtidig med et smil:

– Han har vel råd til det også, så det er på sin plass.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.