RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lag ditt eget sportskort

Sist oppdatert:
Spiller du fotball, håndball, går på ski eller driver med en eller annen slags idrett? Lag ditt eget kort nå.

Norske idrettstjerner har allerede laget sportskort. Nå kan du lage ditt eget kort og på samme måte som proffene profilere deg selv og din idrett for venner og familie. Dette er din unike mulighet til å opptre profesjonelt og skremme "vannet" av motstanderen du skal kjempe mot!

Dersom du ønsker deg flere kort eller ikke er en aktiv idrettsutøver, men allikevel har lyst til å promotere deg eller en event du skal på, kan du sjekke ut våre Side2 kort. Turneringer, festivalturer, venneturer eller andre festlige lag kan enkelt promoteres på stilige kort hvor du selv velger bakgrunnsfarger. Lag kort til deg selv og få de andre som skal være med til å gjøre det samme – snakk om minner for livet.

Pål Anders Ullevålseter, Kari Traa og Bjørn Einar Romøren er tre av de som har laget egne kort. I tillegg: Alle som lager egne kort før utgangen av september er med i trekningen om en tur til Spania og Rally Catulunya for to i oktober. Der kan man se Petter Solberg, en av de som har sitt eget sportskort, i aksjon.

Lag ditt eget sportskort her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere