Gå til sidens hovedinnhold

Lager pokerdokumentar

BLOGG: Trond Erik Eidsvig gleder seg til en lang sommer i Las Vegas.

ÅLESUND: Årets tur over Atlanteren nærmer seg med stormskritt. Jeg begynner selvfølgelig å glede meg til nok en sommer med mye moro og pokerspilling i Las Vegas.

Denne gang skal jeg faktisk prøve å få spilt mer poker, ikke bare henge på nattklubbene hele tiden - selv om det selvfølgelig blir en del av det også!

I år skal jeg ha med meg en veldig god venn, som ikke spiller poker, på turen til Statene. Han skal være en del av Bigstack Bullies, som går ut på at vi skal dokumentere viktige hendelser på turen på film. Det kommer til å bli lagt ut episoder av Bigstack Bullies flere ganger i uken når vi kommer oss over. Disse kommer til å legges ut på her på YouTube.

Målet med dette er å vise dere her hjemme litt av hva som foregår når en pokerspiller er på tur. Lasse, som kameraten min heter, skal fremme sine tanker om turen, da han aldri har spilt poker og kan se ting fra utsiden. Vi skal ikke bare fortelle om turen i et reint pokerperspektiv, vi skal også prøve å underholde dere her hjemme på en litt annerledes måte, for å friske opp stemningen i denne bloggen med diverse ablegøyer.

HTML EMBED

Vi har opprettet en gruppe på Facebook, der vi holder folk løpende oppdatert på hva som skjer. Er det noe dere lurer på, er det bare å legge igjen en beskjed på veggen til gruppen vår, så skal vi prøve å svare etter beste evne!

Det har vært en rolig måned på onlinefronten, det har i grunnen ikke skjedd noe særlig siden sist. Jeg har spilt en god del Omaha, der jeg føler at jeg har blitt en mye mer habil spiller enn hva jeg var i 2008. Fram til avreise blir det å spille på FullTiltPoker.com og se fram til en forhåpentligvis herlig sommer med mye moro og gode resultater!

Tronde

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken