Gå til sidens hovedinnhold

Lager sveitserost av Molde?

Ole Gunnar Solskjærs mannskap kommer til å slite mot Manchester Uniteds banemenn. Sjekk onsdagens oddstips.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips:Fire norske lag på kupongen
V65 Bjerke:Vi stoler på championen
Viking Lotto:Her kan du vinne 127 millioner i kveld!

Vi håper mange av Sportspills lesere spilte tirsdagens dobbeltips med Ørn Horten og Dynamo Kiev til pene 3,60 i odds. I dag satser vi på ny suksess på et langoddsprogram med flere interessante kamper fra OL og Champions League-kvalifiseringen.

Dagens avslag
35. Brasil – New Zealand H 1,10
Brasil har så godt som avgjort denne OL-gruppen etter 3-1 over Hviterussland og 3-2 over Egypt i de to første kampene. Kan derfor ta det piano og hvile spillere i dagens kamp. New Zealand står med kun ett poeng, men kan gå videre til sluttspillet med seier over Brasil. Med disse forutsetningene er 1,10 på H overhodet ikke spillbart.

Dagens langskudd
42. Bate Borisov – Debrecen U 3,15
De hviterussiske serielederne Bate Borisov slet voldsomt med å beseire makedonske Vardar Skopje i forrige Champions League-runde. Serieformen var heller ikke spesielt god før sommerpausen startet i midten av juli. Til kveldens kamp stiller man uten de viktige OL-spillerne Renan Bardini Bressan (angrep) og Dzmitry Baha (midtbane). Debrecen slo ut albanske Skenderbeu i runde to etter 0-1 borte og 3-0 hjemme. Startet årets sesong med en klar hjemmeseier i helgen. Ungarerne er ikke noe stort bortelag i Europa-sammenheng, men uavgjort mot et svekket og ”ferierende” Bate Borisov er innen rekkevidde.

Vinn på trav med Nettavisens eksperter:

HTML EMBED

Dagens spill
44. Molde – FC Basel B 2,30
Molde tok seg enkelt videre til 3. runde i Champions League-kvalifiseringen med 4-1 sammenlagt mot lille Ventspils. De regjerende sveitsiske seriemesterne er imidlertid en helt annen oppgave. For selv om Basel har mistet forrige sesongs stjernespillere Xherdan Shaqiri og Granit Xhaka til henholdsvis Bayern München og Borussia Mönchengladbach og Fabian Frei er opptatt med OL-spill, er kvaliteten, tempoet og farten i denne troppen flere hakk høyere enn det Molde er vant med fra Tippeligaen.

Basel slo som kjent ut Manchester United av forrige sesongs Champions League og imponerte en hel fotballverden med gnistrende angrepsspill i flere av de øvrige CL-kampene.

Sveitserne hadde ikke nevneverdige problemer med Flora Tallinn i forrige kvalifiseringrunde og har åpnet med 1-2-0 på de tre første kampene i serien.

Molde på sitt beste er kapable til å hamle opp med et lag på Basels nivå, men Ole Gunnar Solskjærs disipler har ikke prestert spesielt bra i Tippeligaen i sommer. Hadde tre poeng i lomma på Åråsen lørdag, men et sent LSK-mål gjorde at kampen endte uavgjort. Runden før ble det hjemmetap for bortesvake Viking. Molde er også opptatt med den hjemlige cupen, så kampprogrammet er for tiden meget tøft.

Den viktige trioen Jo Inge Berget, Magne Hoset og Joshua Gatt har slitt med skader i det siste. Sistnevnte er helt sikker ute i kveld, og kampen kommer også trolig for tidlig for de to andre. Skulle alle tre stå over, betyr det en klar svekkelse av Moldes offensive og kreative slagkraft.

Dagens spill blir dermed:
44. Molde – FC Basel 2,50 - 2,90 - 2,30
Klikk her for å levere dette spillet!

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken