Gå til sidens hovedinnhold

Lagkameratene fortsatt i sjokk

Fredrikstad-spillerne snakket torsdag ut om hvordan Dagfinn Enerlys skade har påvirket dem.

Dagfinn Enerlys situasjon skal fortsatt være alvorlig, men stabil. Torsdag snakket lagkameratene hans i Fredrikstad ut.

- Selvfølgelig så er hele spillergruppa og klubben i sjokk etter alt som har skjedd. Vi tenker selvsagt på hele familien og Mona, sier Tor Trondsen til TV 2 Sporten.

Bedre samhold
Det har vært en tøff påkjenning for spillerne å vite at en av lagkameratene har ligget på sykehus med brukket nakke. Samtidig har situasjonen ført til mer samhold blant spillerne.

- Mye av det som har gjort spillergruppa sterk, er at vi har sett måten kona til Dagfinn har taklet situasjonen på, sier keeper Alexander Lund Hansen.

- Spillergruppa er utrolig sterk i Fredrikstad nå. Vi backer hverandre opp, og har vel aldri vært så nær hverandre som nå, legger Trondsen til.

Krysser fingrene
Etter tirsdagens operasjon har det ikke kommet noen ny informasjon om Enerlys situasjon. Han kommer selv til å velge når mer informasjon skal slippes ut, og det kan ta flere dager før mer blir kjent,

- Våre tanker og medfølelse går nå til Mona, Dagfinn og hele familien Enerly. Vi krysser fingrene for at det skal bli bedring i helssituasjonen hans, sier Christian Petersen.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken