Gå til sidens hovedinnhold

Lam etter takling

Eric LeGrand kjemper en beinhard kamp for å kunne gå igjen etter denne smellen.

Fem minutter ut i den fjerde omgangen skjer det fatale i oppgjøret mellom Rutgers og Army i den amerikanske collegeserien.

Rutgers Eric LeGrand gikk til hardt i en takling mot Armys Malcolm Brown, og ble liggende livløs på bakken. Det virket som om LeGrand senket hodet rett før smellen, og det kan ha kostet dyrt.

Se video av episoden nederst.

Treneren gråt
Nå ligger LeGrand på sykehuset lam fra halsen og ned. Og han må belage seg på å bli på Hackensack University Medical Center i lang tid.

På en pressekonferanse i helgen satt Rutgers trener Greg Schiano med tårer i øynene da han fortalte om LeGrands tilstand.

- Erics humør var som du kan forvente. Han merket at vi var der, at moren var der. Han er en fighter, sier Schiano ifølge Associated Press.

God arbeidsmoral
LeGrand er ifølge treneren kjent for sin gode arbeidsmoral og for at han bryr seg om andre spillere. Og flere av lagkameratene har vært på sykehuset og besøkt lagkameraten og flere har også tilbrakt tid sammen med moren hans.

- Han har en ny type utfordringer foran seg. Jeg tviler ikke et sekund på at Eric LeGrand vil møte disse utfordringene øye til øye, slik han har gjort med alle andre utfordringer, og han kommer til å overvinne den, sier Schiano.

Skaden til LeGrand ligner på en skade som Buffalo Bills Kevin Everett fikk i 2007, da han senket hodet i takling og ble lam. Legene fryktet at han ikke vil gå igjen, men etter få måneder klarte Everett likevel å komme seg på beina.

Se video av hendelsen her:

HTML EMBED
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken