Gå til sidens hovedinnhold

Lambertseter imponerte

Svømmere fra 50 klubber stilte til start da Oslo International Swim Meet ble arrangert på Tøyenbadet.

Tøyen: Lambertseter Svømmeklubb stilte med 35 utøvere og med Sara Nordenstam som den største profilen. Men, dessverre for Nordenstam så satte migrenen en stopper for videre deltakelse etter at hun vant fredagens 400 meter individuell medley.

Med kun åtte uker til VM så gikk Nordenstam glipp av viktig oppkjøring på Tøyenbadet, men forhåpentligvis blir hun frisk til førstkommende helgs Mare Nostrum-stevne i Barcelona.

Viste styrke

Med Sara Nordenstam ute etter åpningsdagen av Oslo International Sweem Meet, var det andre Lambertseter-svømmere som virkelig tok ansvar.

Da Nordstrands Blad overvar stevnets siste dag søndag, la vi spesielt merke til Victoria S. Løken (20) og Stina Kajsa Colleou (18) som viste solid form i bassenget.

– Dette var veldig gøy og jeg føler at jeg bygger på meg mer og mer selvtillit, sa Løken etter seieren på 200 meter fri.

– Jeg er jo egentlig sprinter, men har begynt å få det til mer og mer på 200 og 400 meter, fortsatte Løken som også avslørte sine ambisjoner;

– Drømmen er så klart OL i London 2012, men det er ikke nødvendigvis et realsitisk mål. Et realistisk mål er å komme på landslaget, men jeg er en utålmodig person som vil mye på kort tid, men jeg får skynde meg langsomt som det heter, avsluttet Løken.

Knock-out

Nevnte Stina Kajsa Colleou slo regelrett knock-out på sine motstandere under finalen på 200 meter bryst - og vant distansen med over 10 sekunders margin på klubbvenninne Malene M. Pedersen.

– Dette smakte godt, strålte Colleou sekunder etter seieren. Og spesielt godt er det nok at skademarerittet endelig ser ut til å være over;

– Det er klart det kjennes godt å kunne få delta helt skadefri under en hel oppkjøringsperiode. Det er første gang på nærmere fem år, noe som igjen gir en solid mestringsfølelse og selvtillit - og utslag her på Tøyenbadet også, avsluttet en smilende Colleou til Nordstrands Blad.

For komplette resultatlister, sjekk www.livetiming.no.