Gå til sidens hovedinnhold

Lambertseter snublet igjen

Tveita er klare for neste sesongs 7. divisjon etter å ha vunnet 2-1 over Lambertseter fredag kveld.

TVEITA: Scenarioet var klart på forhånd, det laget som vant oppgjøret på Tveita grus sikret seg opprykket - og det ble noen meget spennende sluttminutter i mørket ved de elendige baneforholdene til Tveita IL.

Del på Facebook

Dette var gjestenes siste seriekamp og de ledet med to poeng på Tveita - og selv om Tveita har en gjenstående kamp så er de divisjonsmestere før siste runde.

Dermed må Lambertseter se seg slått på målstreken for tredje sesongen på rad.

– Dette er naturligvis meget surt, når vi nå ser tilbake på sesongen så er det vel bortekampen mot Skaubygda som svir mest. Hadde vi ikke tapt den så hadde ting sett meget lysere ut nå, forteller spillende lagleder Martin Jensen til Nordstrands Blad.

Lambertseters muligheter for spill i neste års 7. divisjon er fortsatt teoretisk mulig, men da er laget avhengig av at noen trekker laget, samt at de blir 8. divisjons beste toerlag.

– Det er fortsatt håp ja og vi får bare satse på at noen ikke kan klare å stille lag neste år. Jeg mener bestemt at vi er klare for en divisjon høyere med dette mannskapet - noe 11 seire, en uavgjort og bare to tap skulle tilsi, avslutter Jensen.

Det hører også med til historien at kampen kunne vært spilt på en bane med langt bedre forhold. Grusbanen på Tveita er nemlig i så dårlig forfatning med et lysanlegg som bare er gult og forstyrrende, men hjemmelaget sa seg ikke villige til å flytte kamparena.