*Nettavisen* Sport.

Lampard: - Dette vil jeg aldri glemme

Etter å ha scoret de avgjørende målene som sikret Chelseas første ligagull på 50 år, jublet Frank Lampard Jr.: - Dette vil jeg aldri glemme. Jeg skal nyte gullet resten av livet.

30.04.05 21:17

BOLTON - CHELSEA 0-2: Det var ikke tilfeldig at Lampard (26) var mannen bak Chelseas triumf. Midtbanespilleren har vært fantastisk hele sesongen, og har scoret hele 12 mål i ligaen. I tillegg til flere i Champions League og de hjemlige cupene. Selv mener han at han skyldte fansen scoringene mot Bolton.

- Jeg følte at jeg skyldte fansen et mål etter missen mot Liverpool. Dette var den beste måten jeg kunne betale tilbake for tabben, sa Lampard til Sky Sports etter kampen.

Mourinho forlenger?

Manager Jose Mourinho var som vanlig iskald på sidelinjen kampen gjennom, men etter at dommeren blåste for full tid jublet han hemningsløst sammen med spillerne. Nå vil suksesstreneren gjerne forlenge avtalen med Chelsea.

- Det laget vi har her er virkelig helt spesielt. Derfor vil jeg gjerne bli værende her så lenge som mulig, kanskje lenger enn kontraktstiden, sa han etter kampen.

- Spillerne fortjener dette, og det gjør også fansen, Roman Abramovich og Peter Kenyon, fortsatte han.

Terry: - Beste følelse jeg har hatt

Kaptein og årets spiller i ligaen, John Terry (24), var fra seg av begeistring etter kampen.

- Dette er den beste følelsen jeg har tatt, noengang. Supporterne har ventet lenge på dette, sa han til Sky.

- Vi startet kampen ganske svakt og vi hadde litt flaks som ikke slapp inn et mål. Men comebacket etter pausen var perfekt.

Liverpool neste

Terry sa også det alle tenkte før Champions League-semifinale nummer to mot Liverpool: - Vi ønsket å sikre ligagullet først og så ta Liverpool etterpå. Vi reiser til Anfield med bøtter av selvtillit.

Liverpool og John Arne Riise er herved advart.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.