RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lampard mot målrekord

Foto: Epa/Scanpix
Sist oppdatert:
Azar Karadas klarte ikke å hindre Frank Lampard i å score enda et mål - denne gangen mot laget til onkelen.

CHELSEA - PORTSMOUTH 2-0: Chelsea-manager José Mourinho trengte ikke å finne en dommer eller motspiller å skylde på etter oppgjøret mot Portsmouth, stjernegalleriet hans vant enkelt mot dumpekandidaten.

Bortelaget stilte med Azar Karadas i midtforsvaret, og han fikk mye å gjøre denne ettermiddagen. Etter en tam start på kampene, satte Chelsea opp tempoet. Både Robben og Drogba hadde gode muligheter i den målløse førsteomgangen.

Løsnet i andre omgang
Etter pause kom ledermålet til de blåkledde. Og selvfølgelig var det Frank Lampard som scoret. Midtbaneesset dundret ballen i mål helt nede i hjørnet, og det var hans 14. mål i Premier League denne sesongen. Dermed bidro Lampard til å øke problemene for Portsmouths manager Harry Redknapp, som er Lampards onkel. Men Redknapp vil ikke bryte kontakten tross målet.

- Jeg møtte han ikke etter kampen, men jeg skal snakke med ham, sa Pompey-manageren etterpå, ifølge Sportinglife.

- Jeg er glad i Frankie, han er ikke bare en fantastisk spiller, men også en fantastisk ung fyr, la onkelen til.

Ingen midtbanespillere har tidligere scoret flere enn 14 mål i en Premier League-sesong, og scorer Lampard ett mål til holder han rekorden alene.

Den mest målfarlige midtbanemannen de siste årene har vært Arsenals Robert Pires, som har scoret imponerende 14 mål i hver av de tre siste sesongene. Hittil denne sesongen står franskmannen imidlertid bare notert med fire mål.

Mourinho mente etter Barcelona-kampen i midtuken at skuespillere burde straffes med karantene, og pekte på Messi.

Men han lot Arjen Robben spille mot Portsmouth likevel, og den flyvende hollender la på til 2-0 etter et strålende gjennomspill av Eidur Gudjohnsen.

Se toppscorerlisten i Premier League her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere