*Nettavisen* Sport.

Lampard om forholdet til Mourinho: - Vi tekster fra tid til annen

 

SJEF: Frank Lampard er manager i Chelsea, og forteller at han fra tid til annen snakker med José Mourinho. Foto: Glyn Kirk (AFP)

Chelsea-manageren avslører at hans tidligere manager sendte ham en melding etter stortapet mot Manchester United i ligaåpningen.

18.10.19 14:01

Lampard hadde Mourinho som manager i totalt fem år under portugiserens to perioder som Chelsea-manager.

Nå er det Lampard som sitter i managerstolen til London-klubben, mens Mourinho fortsatt er uten managerjobb etter å ha fått sparken i nettopp Manchester United like før jul i 2018.

Etter en imponerende sesong som Derby-manager, ble Lampard hentet til Chelsea før denne sesongen. Den tidligere midtbanespilleren fikk imidlertid en marerittstart på sesongen da Solskjær kunne juble for 4-0-seier på Old Trafford.

Nå avslører Lampard at Mourinho, som nå blant annet tar oppdrag som ekspert for Sky Sports, sendte ham en melding etter stortapet.

- Vi tekster fra tid til annen, sier Lampard til TalkSport før han fortsetter.

- Vi gjorde det litt i starten av sesongen rundt Manchester United-kampen da han sendte meg litt stikk, sier han.

Klikk på bildet for å forstørre.  

STORSEIER: Ole Gunnar Solskjær fikk en drømmestart på sesongen med 4-0-seier mot Frank Lampards Chelsea. Etter kampen fikk Chelsea-manageren en melding av José Mourinho. Foto: Oli Scarff (AFP)

Sky Sports-ekspert

Mourinho satt i Sky Sports-studioet under den nevnte kampen, og pekte ut Mason Mount, Tammy Abraham og Andreas Christensen som spillere som manglet litt erfaring.

Portugiseren, som fikk sparken i Chelsea i løpet av 2014/2015-sesongen, foreslo at Lampard heller burde ha brukt mer kjente spillere som Marcos Alonso, N'Golo Kante og Olivier Giroud.

Lampard, som ikke har muligheten til å hente nye spillere inntil neste sommer som følge av klubbens overgangsnekt, forsvarte i etterkant sin tropp etter å ha blitt konfrontert med uttalelsene.

Han har også understreket at han ikke bryr seg om meninger utenfra.

- Det går helt fint. Jeg satt i ekspertstolen et år, så jeg forstår at de må mene ting, sier Lampard og bekrefter at han og Mourinho har kontakt.

Klikk på bildet for å forstørre.  

BEKJENTE: Mourinho og Lampard ledet hvert sitt lag da Manchester United og Derby møttes i ligacupen forrige sesong. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Femteplass

Mens Mourinho har vært ute av managersirkuset etter at han måtte pakke sakene i Manchester i desember, ledet Lampard sitt daværende Derby-lag til playoffinalen i Championship.

Etter den fæle sesongstarten har Lampard maktet å heve sitt Chelsea-lag, og London-klubben ligger på femteplass med 14 poeng etter åtte serierunder.

Lørdag venter Newcastle på Stamford Bridge for Lampard som må klare seg uten både Andreas Christensen og Ruben Loftus-Cheek som er ute med skader. Også N'Golo Kanté har slitt med et lyskeproblem, og er høyst usikker til kampen mot Newcastle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag