Gå til sidens hovedinnhold

Lampard refser Svennis

Chelsea-stjernen Frank Lampard tar til ordet, og gir Sven Göran Eriksson det glatte ordelag.

Både treningsmetoder og laguttak er årsaken til Lampards frustrasjon. Nå selger han seg til mediene, og kritiserer eks-landslagstreneren.

Englands exit mot Portugal i kvartfinalen var tung å svelge for engelskmennene, og Lampard tror feil trening, for lite trening, og for få spisser i troppen alle er årsaker til fiaskoen.

- Benene mine var virkelig tunge. Én ting er å løpe, men fotball krever en annen form for trening, sier Lampard, som mener Svennis burde ha presset spillerne hardere i forkant av VM.

- Det var dager jeg var frustrert. Jeg vet hva jeg trenger å gjøre for å komme i form, men treneren ga oss fri da jeg heller ville ha trent, sier han, og innrømmer at han og Manchester United-spiller Rio Ferdinand trosset landslagssjefens fridag, og trente på egenhånd da laget var i Portugal tidligere i år.

Landslagssjefen skapte oppstyr da han kun tok ut fire spisser, hvorav Michael Owen og Wayne Rooney fortsatt var småskadede, og Theo Walcott rett og slett var for ung. Høyaktuelle Jermaine Defoe og Darren Bent måtte bli igjen hjemme.

- Personlig hadde jeg tatt med Jermaine. Jeg spilte godt med ham i West Ham, og han er en naturlig målscorer, sier Lampard.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken