RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lance: - Jeg bryr meg ikke

Foto: AP/Scanpix
Tour de France-kongen hevder han er upåvirket av dopingetterforskningen.

Lance Armstrong er ikke ukjent med at det stormer rundt han. I så måte er det lite overraskende at han hevder han ikke bryr seg om den pågående dopingetterforskningen rundt han.

- Jeg lar det ikke påvirke meg, forteller Texaneren til Herald, ifølge cyclingnews.com.

- Jeg har fem unger jeg skal oppdra, jeg har en organisasjon som jeg driver, jeg har fremdeles, teoretisk sett, en jobb og jeg sykler hver dag. Det har ingen effekt på det jeg gjør hver dag.

Etterforskningen det siktes til er i gang på grunn av innrømmelsene til Armstrongs tidligere lagkamerat, Floyd Landis. «Team Lance» har hele tiden avfeid beskyldningene, og gjemmer seg bak sin selvutnevnte troverdighet.

Bli venn av procycling.no du også!Trykk her!

Blir ikke sykkelpresident
Det har tidligere blitt hevdet at Armstrong vil gå for å bli president i det internasjonale sykkelforbundet (UCI). Det tilbakeviser amerikaneren.

- Jeg er snart 40, de dagene er forbi, forklarer han.

- Sykkelsporten har vært fantastisk mot meg, men fra nå av sykler jeg for moro. Jeg sykler for glede og for å trene.

- Jeg akter å beholde de båndene jeg har i dag. Det er sykkelbutikken min, utviklingslaget mitt (Trek-Livestrong), diverse sportsgrener slik som triatlon, terrengsykkel og veldedighetsritt. Det er det som blir min tilknytning til sporten.

Armstrong setter kursen til Australia innen få dager. Der skal han sykle Tour Down Under, som etter planen skal bli hans siste store sykkelritt utenfor USA.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere