RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landschampionen briljerer i Sør

Sist oppdatert:
Vi satser på at landschampion Eirik Høitomt kontrollerer hendelsene fra start til mål med kapable Edele`s New Wave på Sørlandet.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Leder rundt om?
Vi stormvarslet i mot storfavoritten i V5-innledningen på Sørlandets Travpark sist søndag, nemlig 4 Edele`s New Wave, som i dag kommer ut i den fjerde avdelingen. Vi fikk rett i våre forhåndsvurderinger ved den anledningen, men i dag er det helt andre forutsetninger for den kapable Halle-traveren. Vi ser det som svært sannsynlig at Ride The Wave-sønnen i dag sitter i teten ut av den første svingen, og i så fall dreier det seg om en solid vinnersjanse. 7-åringen gikk slett ikke noe dårlig løp i sin siste start selv om det ikke ble seier, og i dag ligger alt til rette for en kraftig revansje.

I V5-finalen tror vi 6 The Seeker sammen med ny trener Hans P. Tholfsen har et skarpt bud på løpet. Conway Hall-sønnen har nå fått to løp i kroppen etter pause, og en seier er rett rundt hjørnet. 5-åringen gikk et sterkt løp i sin siste start på Sørlandet 1. mars til en andreplass på sterke 16.4 full vei. Vår favoritt utfordres i første rekke av 5 Ambrosius D. og 10 Bye Me A Rose.

The Seeker stiller til start med solide vinnersjanser i V5-avslutningen på Sørlandet søndag.
The Seeker stiller til start med solide vinnersjanser i V5-avslutningen på Sørlandet søndag.

Litt åpent i de to innledende avdelingen, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. De to klart mest kapable i den innledende avdelingen er 4 Rappblesa og 9 Spikess. Førstnevnte kommer tilbake etter lang pause, og har trent tilfredsstillende foran årsdebuten. Sistnevnte kan dog bli tung å stå i mot i en feilfri utgave, for offensive Tom Erik Solberg.

Storfavoritten faller tungt?
Årgangseneren blant fireåringene 7 Gonagas kommer ut i den andre avdelingen som storfavoritt. Vi tror Ulsrud Igel-sønnen skal få slite med å innfri sitt favorittstempel mot eldre hester fra et dårlig spor, og iler til med noen garderinger. Hysterisk form finner vi på 9 Spydhild, som dessuten står perfekt til i løpet.

Per Gottling sender ut en kapabel ”sak” i den tredje avdelingen i form av 3 Haugedals Calle. Moe Odin-sønnen leverte et strålende løp i sin siste start på Momarken 16. februar, hvor en andreplass ble bokført på fine 30.7 full vei, kun slått av gode Valle Verner. 4-åringen går trolig ikke av veien for dagens lange distanse, og i en feilfri utgave blir han vond å stoppe.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 480 og 1.200 kroner. Det største forslaget er en samlebong, og vi forsøker her å ta V5`en 50 ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere