Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslaget feid av banen

Foto: (foto: scanpix)
Det måtte et tropisk regnskyll til for å feie det norske landslaget av banen. Noen minutter ut i treningen tirsdag, åpnet himmelen seg fullstendig.

Få minutter senere var det ikke annet å gjøre enn å vinke spillerne av banen.

- Det er noe av det verste jeg har vært borti, inkludert regntiden i Bergen, sa Brann-spiller Erlend Hanstveit til NTB, og da er vel mye sagt om været.

Tok unna vannet
- Det ble veldig fort overvann på banen, og det var bare å ta en pause. Det kan bli slitsomt i kampen om det fortsetter å regne, men banen tok unna vannet veldig fort, sa Åge Hareide.

Etter et kvarter, som ble brukt til å vri opp trøyene og dusje under takrennene som sprutet ut regnvannet fra tribunene, kunne han ta spillerne ut på banen igjen. Fortsatt regnet det såpass at spillerne med jevne mellomrom måtte dra av seg trøyene og vri dem opp for å bli kvitt en del kilo vann.

- Det var ikke småtterier det som kom ned. Jeg håper det tørker opp litt til kampen og at vi får en fin bane. Egentlig var det godt å få litt regn, for det er så varmt og klamt her, men det er dumt for alle som ikke har fått vist seg fram på denne turen om det blir vanskelig bane onsdag, sa Håvard Flo.

Debuterer på bursdagen
- Selv om banen sugde til seg det meste av vannet, så lå det igjen noe. Og det er viktig for alle som er med her å vise seg fra en god side slik at Åge har dem på netthinnen.

Erlend Hanstveit vil iallfall vise seg fram. Han skal få sin landslagsdebut på fødselsdagen.

- Uansett hvor mye regner, er jeg fornøyd bare det blir kamp. Jeg spiller uansett om vannet står høyt over gresset, sier han.

(NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!