*Nettavisen* Sport.

Landslagskapteinen fristes av Larvik

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Kan komme til å gjøre et klubbskifte hun ikke trodde var mulig.

09.01.13 10:51

Landslagskaptein Marit Malm Frafjord legger ikke skjul på at hun fristes av Larvik.

VG skriver at Malm Frafjord er blitt høyaktuell for vestfoldklubben etter at Heide Løke sa nei, og nå kan hun komme til å returnere fra Viborg for å bli klubbvenninne med Isabel Blanco på Larvik-streken.

- Larvik var ikke aktuell da jeg spilte for Byåsen. Men verden ser litt annerledes ut fra Danmark. Selvfølgelig frister Larvik, sier Malm Frafjord til VG.

Hun var med på å gi Larvik det siste tapet klubben har for et norsk lag i cupfinalen for fire år siden. Det var det siste året Byåsen klarte å yppe seg, og året etter forsvant både landslagskapteinen, Kari Aalvik Grimsbø og Gøril Snorroeggen til dansk håndball.

- Vi skal uansett fornye stallen foran hver sesong. Frafjord er veldig interessant for oss, bekrefter Bjørn Gunnar Bruun Hansen i Larvik overfor VG.

I Larvik sier klubbledelsen at målet er å øke omsetningen med noen millioner kommende sesong. Lønnsbudsjettet vil også bli økt, men dersom Malm Frafjord velger vestfoldklubben, må hun være innstilt på å gå ned i lønn, for hun vil ikke få mer enn cirka 700.000 kroner i årslønn i Larvik. Det er klubbens topplønn.

- Lønn betyr litt, men jeg vil ikke bli værende i Viborg for pengenes del, sier Malm Frafjord, som skal bruke den nærmeste tiden på å vurdere de to klubbene opp mot hverandre. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.