I midten av mai kunne Nettavisen avsløre at den norske landslagskeeperen var på vei til den franske klubben. Nå har Bråtveit ifølge Nettavisens informasjon skrevet under på en avtale med Nimes. Overgangen er ventet å bli bekreftet i løpet av kort tid.

Bråtveit gjennomførte den medisinske undersøkelsen gjennom helgen og fullførte denne tirsdag. Han har nå satt sin underskrift på en kontrakt med den franske klubben.

Litt senere onsdag bekrefter Nimes at Bråtveit er klar for klubben.

25 år gamle Bråtveit ble kjøpt av den svenske storklubben Djurgården fra Haugesund i 2019. Etter at han mistet plassen som førstekeeper i Stockholms-klubben utover 2020-sesongen, ble han sendt på lån til den nederlandske klubben Groningen i starten av 2021.

Nå er han klar for et nytt utlån, denne gangen til franske Nimes, som også har sikret seg en opsjon på å kjøpte keeperen permanent fra Djurgården.

- Vi har ført diskusjoner med dem, det kan jeg jeg bekrefte. Vi har noen detaljer igjen, men jeg tror vi kan bli enige om en avtale, sier Djurgårdens sportssjef Bosse Andersson til Nettavisen.

Før det norske overgangsvinduet stengte i midten av mai var Bråtveit nær en overgang til Brann etter at bergenserne fikk et bud akseptert hos Djurgården, men Groningen gikk ikke med på å avbryte låneavtalen med sin reservekeeper før tiden. Dermed gikk overgangen til Brann i vasken.

Nimes endte nest sist i den øverste divisjonen i Frankrike forrige sesong og skal i 2021/2022 spille på nest øverste nivå.

Landslagsback Birger Meling spiller fra tidligere i klubben, men det er ventet at venstrebacken vil forlate Nimes i sommer.