RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagskeeper trener med Lillestrøm

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Haugesunds og U21-landslagets Jan Kjell Larsen drar mandag til Spania for å trene med eliteserielaget på La Manga.

- Jan Kjell skal være med oss her nede i én uke. Det kom i orden etter initiativ fra Norges Fotballforbund, som ønsker at han skal få prøve seg på høyeste nivå, sier Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft til TV 2 Nettavisen.

Jan Kjell Larsen hadde også et opphold på Åråsen tidligere i år. Den gang ønsket Lillestrøm å hente landslagskeeperen til klubben, men fikk blankt avslag på forespørselen til Haugesund. Ifølge Fjørtoft er det ikke aktuelt å legge inn et nytt bud på sisteskansen i denne omgang.

- Nei, vi har fått på plass en keeper denne sesongen (Heinz Müller, red. anm.). Han har ettårskontrakt, og vi vet jo ikke nå om han blir med videre. Derfor ønsker vi å følge opp Jan Kjell Larsen, og la han bli kjent med klubben og omgivelsene.

Haugesund rykket ned til 2. divisjon i fjor høst, og Larsen har tidligere sagt at han ønsker å spille på et høyere nivå for å få best mulig sportslig utvikling.

Det skjønner også Haugesund-ledelsen.

- Vi har sagt ja til at han kan hospitere i Lillestrøm i én uke. Det er viktig at han får et optimalt utviklingstilbud, sier sportslig leder i FKH, Nils Halvor Berge, til TV 2 Nettavisen. Han avviser imidlertid at det er nye overgangsforhandliner på gang.

- Vi har ikke diskutert noe mer rundt en overgang siden sist. Men vi ser på ham som Haugesund-spiller også i fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere