Landslagsspiller død i bilulykke

Foto: Reuters

- Alt vi kan gjøre, er å sende våre dypeste kondolanser til familien.

24.06.11 08:53

Fotballmiljøet i Costa Rica er i sorg etter at deres landslagsspiller Dennis Marshall (25) omkom i en bilulykke i hjemlandet.

Forsvarsspilleren spilte til daglig for Aalborg, sammen med den norske landslagsspilleren Kjetil Wæhler, men var i hjemlandet etter at Costa Rica ble slått ut av Gold Cup.

Marshall scoret Costa Ricas mål i kvartfinalen mot Honduras 18. juni, som endte med tap på straffespark etter 1-1 ved ordinær tid.

Den fatale ulykken skjedde like ved hovedstaden San José. Bilen som Marshall kjørte, frontkolliderte med en lastebil. En kvinnelig passasjer ble også drept.

- Dette er en vond sak og ingen forventer slikt. Det er mindre enn en uke siden vi var sammen med Dennis og i dag er han ikke lenger med oss, sier landslagsspilleren Heiner Mora, som snakket på vegne av sine kolleger.

Marshall fikk 19 landskamper for Costa Rica.

- Jeg ser for meg hvor smertefullt dette er for familien hans. Alt vi kan gjøre, er å sende våre dypeste kondolanser til familien, sier landslagstrener Ricardo La Volpe ifølge forbundets offisielle nettside.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag