Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsspiller får alibi

Sist oppdatert:
Den engelske landslagsspilleren som er utpekt som hovedmannen i en påstått massevoldtekt av en 17 år gammel jente, får nå alibi. En annen jente sier hun var med ham i tidsrommet voldtekten fant sted.

En engelsk landslagsspiller har fra første stund blitt utpekt som hovedmannen bak den grusomme massevoldtekten av en 17 år gammel jente. Nå står en annen jente frem og sier at hun hadde sex med landslagsspilleren i tidsrommet voldtekten skal ha funnet sted.

- Han var med en annen jente i et annet rom og visste ingenting om voldtektsanklagene før han leste det i avisene. Jenten var ikke en han traff tilfeldig den kvelden. Han har datet henne før, sier en venn av landslagsspilleren til The Sun.

Og nå kan fotballstjernen regne med støtte fra jenten.

- Hun har gått med på å bekrefte hans historie dersom han trenger det. Hun føler det ubehagelig å ha blitt dratt inn i denne forferdelige situasjonen, sier vennen.

Politiet mener likevel at 17-åringens historie er så overbevisende at spillerne som skal ha vært involvert kan regne med å måtte avgi forklaring og DNA-prøver som skal sammenlignes med bevis funnet på rom 316 på Grosvenor House Hotel.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!