RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Franck Fife / Afp Photo

Landslagsspiller klar for Molde

Sist oppdatert:
- En midtstopper av internasjonal klasse, sier Ole Gunnar Solskjær om Vegard Forren-erstatteren.

I dag gjennomførte den finske landslagsspilleren Joona Toivio den medisinske testen hos Molde, skriver klubben på sine hjemmesider.

Toivio har skrevet under en fireårs kontrakt med klubben, og er tenkt til å kunne erstatte Vegard Forren, som ble solgt i januar.

- I Joona har vi signert en midtstopper av internasjonal klasse både med og uten ball. Joona leder ved eksempel og jeg gleder meg til å se han utvikle seg, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til moldefk.no.

Toivio spilte i storklubben AZ Alkmaar i 2007, men fikk ingen kamper på førstelaget i Nederland. I ettertid har han vært kaptein i Djurgården og fått med seg 18 landskamper for Finland.

Direktøren i Molde sier at de ville helst kjøpt fra en norsk klubb, men at prisene var for høye.

- Vi har kjøpt en landslagsspiller av internasjonal klasse. Vi kunne gjerne tenkt oss å kjøpe en spiller fra en norsk klubb, men prisene her i landet er på et nivå som ikke matcher våre vurderinger av kvaliteten på spillerne. Konsekvensen av dette er at pengene som kunne gått til norsk fotball, i stedet tilføres klubber i andre land, sier administrerende direktør i Milde, Tarje Jacobsen.

Tidligere i vinter hentet Molde en annen finsk spiller i Lauri Dalla Valle. Valle spiller spiss.

Molde åpner Tippeliga-sesongen borte mot Viking på fredag. Kampen kan du følge i vårt livesenter NaLive.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere