RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsspiller nekter for voldtekt

Sist oppdatert:
Den engelske landslagsspilleren som er mistenkt for å ha voldtatt en 17 år gammel jente lørdag, benekter alle anklagene. Han påstår at han ikke engang var på hotellet der voldtekten skal ha skjedd.

Den engelske landslagsspilleren nekter å ha vært til stede ved Grosvenor House Hotel der den mye omtalte voldtekten skal ha funnet sted.

- Han forsikret meg om at han har et vanntett alibi for den tiden dette skal ha skjedd. Med tanke på det vil alle spekulasjoner om at han er involvert være helt latterlige, sier en god venn av spilleren til Daily Mail.

Også moren støtter sønnen.

- Jeg snakket med ham i dag og han nevnte ingenting om det. Alt jeg kan si er at han aldri kan være involvert i noe slikt, sier hun.

Holder tilbake navn

Saken har fått enorme proporsjoner i engelsk presse, og ifølge en kilde i politiet kan de involverte risikere flere års fengsel dersom de blir funnet skyldig.

Av frykt for søksmål tør ikke de britiske tabloidene å gå ut med navn i saken, men en engelsk internettside gikk mandag ut med navnet på fire av de involverte.

Mye av oppmerksomheten blir rettet mot Newcastle, og tirsdag morgen var treningsfeltet til The Magpies overfolket med pressefolk.

Det er også kjent at flere av Newcastles spillere hadde planlagt en fest i London lørdag etter kampen mot Arsenal på fredag.

Samarbeid med hotellet

Om spilleren som er hovedmistenkt snakker sant når han hevder at han ikke var på hotellet, vil snart bli klart. Politiet stengte mandag av hele tredje etasje ved Grosvenor House Hotel på jakt etter DNA og andre beviser. De har også beslaglagt taper fra hotellets overvåkingskameraer.

I og med at voldtekten ble anmeldt allerede lørdag kveld, handlet politiet raskt og i samarbeid med hotellets ledelse. Nøkkelkortene til samtlige spillere ble satt ut av funksjon søndag morgen. Det gjorde at samtlige spillere måtte reaktivere nøkkelkortet i resepsjonen og måtte identifisere seg for å få dette gjort.

Seks av rommene var booket i samme navn, navnet til den engelske landslagsspilleren, derfor var dette nødvendig for å kartlegge hvilke spillere som var ved hotellet, skriver The Sun.

Ingen av spillerne var klar over at politiet var involvert da de sjekket ut fra hotellet søndag formiddag.

Rasende klubbformann

Minst tre av spillerne skal representere en og samme klubb, og klubbens formann skal ha vært rasende etter å ha hørt anklagene.

- Han møtte opp på treningsfeltet en time før spillerne, noe han ellers aldri gjør, og hadde et krisemøte med manageren. Han dro tilbake til kontoret, og den største stjernen som er involvert, ble innkalt til et møte som varte i flere timer, sier en kilde til Daily Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere