Landslagsspiller sier nei til Capello

Foto: Sean Dempsey

Dermed er Englands keeperproblem forsterket.

11.05.11 14:42

Ben Foster gir seg på det engelske landslaget, ifølge Daily Mirror.

28-åringen har vært Englands andrevalg på keeperplassen bak Manchester Citys Joe Hart, helt siden Robert Green tabbet seg ut under VM i Sør-Afrika i fjor.

Nå er han altså ferdig med flagget på brystet.

Birmingham-keeperen har slitt med skader denne sesongen, og dette er grunnen til at han nå gir Capello sitt nei, en avgjørelse han hevder er endelig.

Beskjeden kommer ett år etter at Foster ble utelukket fra den engelske VM-troppen.

- Å spille så mange kamper på dette nivået, kamp inn og kamp ut, setter virkelig sitt spor på kroppen. Det er ingen hemmelighet at jeg har slitt med noen skader, og jeg har derfor trukket meg fra England-troppen i de seneste landskampene, forteller Foster ifølge Daily Mirror.

- Jeg har snakket med trenerteamet i Birmingham og fortalt dem om min avgjørelse, og det er viktig for meg at jeg får frem hvor godt jeg har likt å spille for England. Jeg har storkost meg på landslaget, men dette er det rette valget for meg nå, fortsetter han.

England har lenge slitt med keepertabber, og nasjonen skriker etter en keeper de kan sette sin lit til. Foster mener Joe Hart er den rette mannen til akkurat det.

- I Joe Hart har England en keeper som er ekstremt talentfull og en topp fyr, og han er en flott mann å ha for landslaget. Jeg tviler overhodet ikke på at han kommer til å bli en av de aller største, skryter Foster.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.