RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsspiller signerte for VIF

Foto: Martti Kainulainen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Morten Ask ville ikke lenger vente på tilbud fra en utenlandske klubber.

Morten Ask har signert for Vålerengas ishockeylag. Det avslører klubbens sportslige leder, Jan Tore Kjær, på telefon til Nettavisen.

- Vi har akkurat signert Morten Ask. Han skal spille for oss denne sesongen.

Avtalen var kun én time gammel da Kjær informerer Nettavisen om signeringen.

Ask, som imponerte stort for Norge under VM, kommer til Vålerenga fra svenske HV71. Han har tidligere tilbrakt tre perioder i Oslo-klubben, og har også vært innom amerikansk, finsk og tysk hockey.

Avtalen med Vålerenga strekker seg ut sesongen, men Ask kan fristilles tidligere dersom det kommer et tilbud fra en utenlandsk klubb.

- Morten ønsker seg tilbake til utlandet. Han har mulighet til å reise dersom det skulle komme et tilbud. Vi håper selvfølgelig at det tilbudet ikke kommer, sier Kjær.

Det vil i alle fall ikke komme et tilbud fra NHL den nærmeste tiden. Den amerikanske ligaen er rammet av en lockout grunnet lønnsforhandlinger, og spillerne nektes å konkurrere av NHL-eierne.

- Lockout'en gjorde det mer aktuelt for Morten å gå til Vålerenga. Han valgte og ikke vente og signerte for oss, forteller Kjær.

- Det blir bra. Jeg gleder meg til å spille igjen. Det har vært lenge uten kamper så det blir godt å komme i gang, sier Ask, ifølge NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere