RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsspiller slåss med fan

Sist oppdatert:
Den engelske landslagskeeperen Ian Walker hadde en helsvart dag på Walkers Stadium. Ikke bare slapp han inn fem mål, i tillegg havnet han i slåsskamp med en av sine egne fans.

LEICESTER – ASTON VILLA 0-5: Ian Walker nektet å komme på presssekonferansen etter 0-5-tapet for Aston Villa. I stedet gav han sin skriftlige versjon av hva som skjedde da en tilskuer i Leicester kom løpende mot ham i oppgjøret mot Aston Villa.

«Jeg sto i mitt eget straffefelt da jeg la merke til supporteren som kom løpende mot meg. Han kom bort til meg og var grovt fornærmende og aggressiv. Jeg forsøkte å dytte ham unna og å holde ham nede til banemannskapet kom (¿) Jeg kan forstå frustrasjonen, men jeg tror ikke slike handlinger hjelper laget.»

Politiet sa etter kampen at Leicester-supporteren er satt i varetekt for å ha trengt seg inn på banen, men at ingen ytterligere kommentarer vil komme før mandag.

Manager Micky Adams ønsket ikke å lage noe større nummer av det hele, men forsvarte sin keeper:

- Ian gjorde det han måtte gjøre i en slik situasjon.

Imidlertid understreket Leicester-sjefen at han hadde full forståelse for hjemmefansens frustrasjoner, og etter kampen holdt han igjen spillerne sine og holdt en timeslang tordentale.

Full ketsjupeffekt
Hendelsen sier mye om hva Leicester-fansen føler om lagets innsats for tiden. I forrige hjemmekap ble det 0-4 for Chelsea, men 0-5 for naborivalen var absolutt lavmål. For Villa var det full ketsjupeffekt:

Ingenting, ingenting, alt. Det var pølse med masse ketsjup da Aston Villa herjet med Leicester. Det var virkelig snakk om en ny verden da Aston Villa banket inn fem mål i borteoppgjøret mot sin lille nabo. David O’Learys mannskap hadde aldri slått naboen på deres arena i Premier League, og Peter Crouch hadde ikke scoret for Villa på nesten to år.

Snakk om at trenden snudde!

Crouch kunne gå av banen med to scoringer, og doblet sitt antall for Aston Villa siden 60 millioners-overgangen fra Portsmouth for to år siden. I tillegg kunne Darius Vassell glede seg over to nesten like sjeldne mål, og stadig like skallete Dion Dublin kunne også notere seg for en uvanlig scoring - han brukte foten!

Debutant Noberto Solano kom ikke på scoringslista i debuten, men var sterkt involvert i mye av Villas offensive spill.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere