RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

Landslagsspillerne krever bonuser

Sist oppdatert:
De norske landslagsspillerne bestemte seg før kampen mot Russland om å stå knallhardt på kravet om å få utbetalt bonuser etter hver kamp.

Norges Fotballforbund (NFF) og spillerne, representert med spillerforeningen NISO, møtes til forhandlinger torsdag, ifølge Adresseavisen.

– Vi står fast på det vi har sagt tidligere. Spillerne mener de gjør en jobb for fotballforbundet og at de derfor skal ha betalt. Jeg opplever at spillerne er samstemte, og vi vil kjøre hardt på dette prinsippet. Vi ønsker å forhandle med NFF, så får vi eventuelt diskutere hvor store bonusene skal være etter hvert, sier NISO-leder Silje Johansen til Adresseavisen.

NFF ønsker på sin side å gjøre bonusene så små som mulig, og at de knyttes opp mot om laget kommer seg til VM eller ikke. Fotballpresident Sondre Kåfjord har vært klar på at forbundet ønsker å fjerne bonuser i alle enkeltkamper. Han vil heller ha et system der spillerne får utbetalt et beløp dersom Norge kvalifiserer seg for VM.

Den bonusordningen som gjelder i dag går ut 31. juli. Den gir spillerne bonuser for alle kamper, og etter seieren over Russland onsdag må forbundet ut med cirka 200.000 kroner, skriver Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere