RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagstrener sex-tiltalt

Sist oppdatert:
Ttreneren inviterte det svenske OL-håpet med hjem. Der viste han frem samleiebilder av seg selv og kona. Nå er han tiltalt for sex-overgrep.

- Jeg er uskyldig. Jeg har det forferdelig. Dette har gått sterkt inn på både meg og min kone. Jeg må ta beroligende og sovemedisin for å få sove, sier treneren til Expressen.

Fikk sparken
Påtalemyndighetene skriver i sin stevning at treneren «gjennom sine handlinger og særlig med hensyn til den fornærmedes alder og hans stilling som hennes trener på en åpenbart krenkende måte har opptrådt støtende mot fornærmende» .

Episoden skjedde i februar 2002. Landslagsledelsen ga treneren sparken med umiddelbar virkning da mistankene ble kjent i fjor.

I dag har han også forlatt jobben som klubbtrener.

Beføling
Ifølge tiltalen inviterte treneren stjernen, som ifølge avisen er et av Sveriges håp i Aten-OL, hjem for å diskutere treningen hennes.

I stedet fant han frem et fotoalbum og viste diverse samleiebilder av seg selv og sin kone. Deretter ledet han samtalen inn på seksuelle tema. Når de forlot boligen, skal treneren ifølge tiltalen tak i og kysset henne. Deretter skal han ha foreslått at de skulle dra tilbake til leiligheten.

Jenten gjorde det klart for treneren at hun ikke var interessert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere