RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lange reddet Brügge-poeng

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/YVES BOUCAU-BENOIT DOPPAGNE
Sist oppdatert:
Rune Lange sikret onsdag trener Trond Sollied ett poeng i UEFA-cupens gruppe C mot Austria Wien.

AUSTRIA - BRÜGGE 1-1: Den tidligere Tromsø-spissen Rune Lange spilte hele kampen for Brügge, og sørget for at det belgiske laget fikk med seg ett poeng hjem fra Østerrike.

Nordmannen sørget for sluttresultatet 1-1 da han satte inn utligningen i siste spilleminutt.

Austria Wien tok ledelsen ved Radoslav Gilewicz fem minutter etter sidebyttet, men Rune Lange sikret altså Brügge poengdeling med sitt sene utligningsmål.

Brügge og Austria Wien har dermed begge fire poeng etter tre kamper i gruppe C, og kjemper mot spanske Real Zaragoza om å følge gruppeleder FC Dnipro Dnipropetrovsk til sluttspillet i UEFA-cupen.

Sigurd Rushfeldt sliter med skade, og var ikke på banen for Austria Wien mot Trond Sollieds Brügge onsdag.

- Det er en type skade som er lett å slå opp igjen, så det er viktig å ta det rolig. Det er ikke helt uaktuelt å komme innpå i kveld, men jeg spiller neppe hvis vi ligger an til å vinne kampen. Jeg håper derimot å kunne spille seriekampen på lørdag, sa storscoreren til TV 2 Nettavisen før kampen.

PS: Besiktas, uten en skadet John Carew på banen, spilte onsdag 1-1 mot belgiske Standard de Liège i UEFA-cupens gruppe B. Besiktas er nummer tre i gruppen med fire poeng, to poeng bak ledende Steaua Bucuresti.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere