Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Langer ut mot Benitez

Foto: AP/Scanpix
Ryan Babel ønsket å bli bedre, men Rafael Benítez sa nei.

Det er ikke bare, bare å være Rafael Benítez om dagen. Den spanske treneren har den siste tiden måttet tåle kritikk både i øst og vest, og det ser heller ikke ut som han får ro med det første.

Det har ikke gått helt på skinner for den tidligere Liverpool-manageren, etter at han overtok roret i italienske Inter, og selv om laget tok seg videre i Mesterligaen onsdag, er han under press.

Hentet av Benitez
I Serie A er de blå og svarte allerede ni poeng bak serieleder Milan, og tidligere Inter-manager José Mourinho er en av flere som stusser over hva Benitez har gjort med fjorårets trippelmester

Også i Liverpool har flere gått hardt ut mot spanjolen etter at han forlot Anfield, og nå ser også en av trenerens signeringer, Ryan Babel, sitt snitt til å lange ut mot sin tidligere manager.

Nederlenderen ble hentet av Benitez i 2007 for rundt 110 millioner kroner, men har enn så lenge ikke klart å få maksimalt ut av sitt talent i rød drakt. Det mener han Benitez må ta skylden for.

- Ble ikke bønnhørt
24-åringen mener at det var vanskelig å holde seg i tipp topp form under den nåværende Inter-managerens styre.

- Jeg fikk ikke lov til å trene ekstra under vår forrige manager, selv ikke da jeg ikke spilte kamper. Jeg ba om å få lov til å trene flere ganger, men det var ikke tillat, skriver Babel på Twitter.

- Gjennom en sesong er det vanskelig å trene hardt, fordi det er så mange kamper. Så de fleste øktene vi hadde ble gjennomført uten at vi ble svette. Men jeg ville legge inn litt ekstra arbeid på treningsfeltet, og spurte om det hver eneste dag. Men fikk altså ikke lov, fortsetter den nederlandske vingen.

Babel har heller ikke fått så mye spilletid som han ønsker under klubbens nye manager, Roy Hodgson, og de kulørte tabloidene på balløya vil ha det til at spilleren kan være på vei bort.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!