Gå til sidens hovedinnhold

Langer ut mot Ferguson

Chelsea-manager Jose Mourinho skjeller og smeller i øst og vest etter 0-0 mot Manchester United. Sir Alex og dommeren får gjennomgå.

Chelsea møtte Manchester United med så godt som toppet lag (manglet suspenderte Robben og skadede Carvalho) i semifinalen i ligacupen. Manchester United sparte derimot flere av sine førstelagsspillere, og var derfor mest fornøyd med 0-0 før returoppgjøret på Old Trafford om 14 dager.

Etter kampen smilte Jose Mourinho i samtaler med flere i United-leiren. På pressekonferansen etter kampen, var han seg selv igjen. Da sa han nærmest rett ut at Alex Ferguson påvirket dommer Neale Barry.

To dommere
- Jeg så én dommer i 1. omgang, og en annen etter pause, sa Mourinho.

Han mente at Ferguson pratet med Barry på vei inn til garderobene ved pause.

- Det jeg tenkte, så og hørte i pausen fikk meg til å forstå ting, fortsatte portugiseren.

- Jeg foreslår herved at dommeren ikke går alene til garderoben i pausen, men at han følges av 4. dommeren eller en linjemann, sa Chelsea-manageren.

Og:

- Når jeg blir 60 år, og har vært manager i samme liga i 20 år, så respekterer folk meg kanskje så mye at jeg kan si noe til dem, og få dem til å skjelve litt, fortsatte han ifølge BBC.

Uttalelsen hadde bare én adresse: Alex Ferguson.

- Burde ikke få nevne dommere
- I 1. omgang dømte dommeren på én måte, men i 2. omgang var det en haug med frispark. Spillere falt over ende, og filmet. Det jeg sier er jeg også villig til å si til fotballforbundet. Ballen ble sparket opp på tribunen og var der ganske lenge, men likevel ble det ikke lagt til mer enn to minutter, sa han hoderystende.

Alex Ferguson klaget etter kampen på at United ikke fikk straffe da Louis Saha ble lagt i bakken tidlig i kampen. Det skjønte portugiseren også lite av.

- Etter det som skjedde mot Tottenham, burde ikke Manchester United hatt lov til å nevne dommerne det neste året, sa Mourinho videre.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken