RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Langer ut mot Henning Berg

Sist oppdatert:
Den tidligere Lyn-spilleren Rasmus Daugaard går hardt ut mot lederstilen til Henning Berg.

Rasmus Daugaard har sagt farvel til Norge og alle i Lyn - unntatt Henning Berg. Osloklubbens trener er, som Ekstra Bladet skriver, ikke på julekortlista til dansken.

I et intervju med den danske avisen sier Daugaard at Henning Berg oppførte seg respektløst overfor ham. Berg skal ha bedt den danske høyrebacken dra hjem fra kamper «fordi han ikke hadde bruk for ham».

Tung periode
- Med fare for å virke en smule bitter er det ingen tvil om at den siste perioden hvor jeg ikke var en del av laget, har vært tung å komme gjennom. Det har simpelthen manglet respekt fra trenerens side. Jeg har mer enn én gang møtt opp til kamp hvor Berg har dratt meg til side og sagt «vet du hva, Rasmus, vi har ikke bruk for deg i dag, så bare dra hjem igjen», sier Daugaard til den danske avisen.

Daugaard bekrefter disse uttalelsene overfor Nettavisen.

- Ja, jeg står 100 prosent for uttalelsene i Ekstra Bladet, fastslår Daugaard.

Henning Berg har ikke lest den nevnte artikkelen, men husker at Daugaard ved ett tilfelle fikk beskjed om å dra igjen.

- Den episoden han sikter til var en gang vi hadde 19 mann i troppen, og det var usikkerhet i forhold til skader, og hvem som skulle spille en cupkamp og hvem som skulle spille neste seriekamp. Rasmus var innkalt til å være med, men alle spillerne var skadefrie og kunne spille, så Rasmus var ikke i troppen, forklarer Berg overfor Nettavisen.

- Bør være forsiktig
Berg vil ikke spekulere i hva som er årsaken til at Daugaard kommer med dette utspillet.

- Jeg har ikke lyst til å henge ut Rasmus. Men han skal være veldig forsiktig med hva han sier, sier Berg, og legger til:

- Jeg har ikke lyst til å gå inn på hvorfor, for det ligger noen private ting inne i bildet her også. Det var flere grunner til at han ikke presterte så bra som han hadde potensial til. Når han ikke var god nok for laget lenger, var han selvfølgelig ikke happy med å ikke få spille.

30-åringen står nå fritt til å skrive under for en ny klubb, selv om overgangsvinduet er stengt. Lyngby, Viborg og et par førstedivisjonsklubber skal være interessert i høyrebacken.

- Men det kan like godt hende at jeg fortsetter min karriere i utlandet, sier Daugaard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere