Gå til sidens hovedinnhold

Langt fram til Barcelona

Men Real Madrid har ikke tenkt å gi seg ennå.

Real Madrid – Mallorca 3-0:

Real Madrid har ikke hatt noen drømmesesong så langt. Etter to strake seriemesterskap, ser det ut til at ligagullet nå skal ende opp hos erkerivalene i Barcelona.

Men til tross for et nærmest umulig utgangspunkt, gir ikke den kongelige klubben opp med en gang.

Selv om det nok var forventet at Real skulle slå Mallorca, bunnlaget i Primera Division søndag kveld, tar ikke Real-fansen noe for gitt. Likevel ble det en grei kamp mot Mallorca.

Arjen Robben brukte bare tre minutter på å gi Real ledelsen på Santiago Bernabeu. Deretter doblet Raul ledelsen. I sin 500. kamp i Real-trøya brukte legenden like gjerne hælen til å score.

Da det var spilt litt over en halv time, punkterte Sergio Ramos kampen og sørget for tre viktige poeng. Real er fortsatt bak Sevilla på målforskjell, men langt verre blir det å ta igjen ligaleder Barcelona.

Katalanerne har virket ustoppelige sålangt denne sesongen og i søndagens oppgjør mot Osasuna så det lenge ut til at Real skulle få en håndsrekning. Osasuna ledet 2-1 til det gjensto ti minutter av kampen. Da våknet Barca. Først utlignet Xavi for ligalederen, før Lionel Messi scoret 3-2-målet i det 84.minutt.

Dermed har Barcelona en luke på tolv poeng til Real Madrid, det blir en vanskelig oppgave for hovedstadslaget.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken