RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Langt igjen for Flonaldo

Sist oppdatert:
Tore André Flo mener selv han mangler 20-25 prosent på god gammel Flonaldo-klassen.

VÅLERENGA – FC HAKA 1-0: Tirsdagens møte med FC Haka ble et nytt bevis på at Flo har et godt stykke igjen til toppformen.

Riktig nok var det stryningen som skaffet Vålerenga det avgjørende straffesparket. Men ellers var det lite som minte om den Flo som for noen sesonger siden herjet vilt med verdens beste forsvarere – og sendte Norge videre i fotball-VM med sin scoring mot Brasil.

Selv synes han imidlertid det går fremover.

- Det gikk bedre i dag enn mot Ham-Kam, fastslår han. 32-åringen innrømmer samtidig at toppformen er et stykke unna.

- Beina er litt tunge og ikke så tekniske som de er på sitt beste. Når pusten kommer seg, vil jeg nok være 20-25 prosent bedre enn i dag.

Mot Haka fikk Flo veldig mange lange oppspill å jobbe med. Bare unntaksvis klarte han å slå solide finske stoppere i hodeduellene.

- Jeg tror nok vi kunne ha tjent på å variere spillet litt mer, medgir han.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal synes Flos innsats mot Haka var oppløftende.

- Han var bedre i dag enn lørdag. Det er ikke lett for Tore Andre å være god, heller, når spillerne rundt ham spiller dårlig, sier Rekdal – som er villig til å gi sin nyervervede stryning den tiden han trenger på å finne igjen storformen.

PS. Tore André Flo pådro seg en fingerskade underveis i tirsdagens kamp, og kom bandasjert ut av garderoben. Han regner likevel med å være klar til helgens kamp mot Brann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere