RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Langt steg mot seriegull

Foto: BJØRN SIGURDSØN (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Mye skal nå til om Drammen ikke vinner eliteserien i håndball for herrer

RUNAR-DRAMMEN 25-33

Drammen leder nå serien med sju poeng. Og selv om det fortsatt skal spilles om 12 poeng er Drammen nærmest sikret et nytt seriegull. Torsdag kveld var det seriefinale i Sandefjord da Drammen besøkte Runar.

Dominerende
Med sterke spillere som Glenn Solberg og Frode Hagen på laget har Drammen dominert eliteserien i år. Skulle spenningen bevares i toppen av tabellen måtte Runar vunnet toppkampen.

Men det var jevnt fra starten av kampen og det sto 13-13 ved pause. Drammen sløste med sjansene og bommet 15 skudd, men samtidig hadde Drammens målvakt Simen Hansen en bra dag.

Økte kraftig
Ti minutter ut i andre omgang ledet Runar kampen 18-17, men deretter var det Drammen som dominerte. På de siste ti minuttene av kampen økte de ledelsen fra 26-24 til 33-25.

Da hadde Christian Lillenes Spanne scoret ni mål og ble dermed kampens toppscorer.

Drammen har nå 30 poeng og troner alene på toppen av tabellen. Runar på 2. plass har 23 poeng. Deretter er det fem poeng ned til kampen om bronsen som i øyeblikket står mellom fire lag.

Nå venter en ny utfordring for Drammen på søndag da SC Magdeburg står på motsatt banehalvdel. Da må Drammen ta igjen den tyske klubbens seksmålsledelse i returkampen i europacupen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere