RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lar seg ikke stresse

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Alexander Tettey tar støyen rundt Martin Andresens mulige RBK-fremtid med stoisk ro.

LERKENDAL (Nettavisen): 21-åringen har fått beskjed av Knut Tørum at han skal få tid og sjanser til å vokse seg inn rollen som Rosenborgs sentrale midtbaneanker, da rimer ikke helt ryktene om at landslagskaptein Martin Andresen kan være på vei til klubben.

LES OGSÅ: - Vi har diskutert Martin
LES OGSÅ: - Uaktuelt å selge Martin

- Skjer det noe, så skjer det noe – hvis ikke får det heller være. Rosenborg er en stor klubb, og jeg kan ikke gjøre annet enn å tenke på mitt eget spill og min egen utvikling i den rollen, sier Alexander Tettey til Nettavisen.

Noe brydd svarer han høflig på spørsmål, mens han skriver autografer til en syngende barneskoleklasse ved klubbens nye kunstgressbane.

Ikke sjokkert
Tettey fikk sitt definitive gjennombrudd for trønderne i 2005, da han spilte én omgang borte mot Real Madrid. Men tillit lik den han nyter om dagen, har han ikke opplevd i sin RBK-karriere.

- Synes du det er rart at RBK signaliserer interesse for Martin Andresen, når de har gått ut og sagt at det er deg de satser på?

- Jeg har ikke tenkt så mye på det. Martin er en veldig god spiller og er kaptein på landslaget, men det er ikke jeg som bestemmer hva som skjer videre, sier han.

Han svarer kontant «nei» på om han ble sjokkert da han så på TV2 Sporten mandag kveld. Da kom nyheten om den mulige byttehandelen mellom Andresen og Yssouf Kone til overflaten for første gang.

Satser fortsatt?
- Hva skal Alexander Tettey tenke om dette, Tørum?

- Så langt har vi kun diskutert Martin Andresen, og så vidt meg bekjent utløper kontrakten hans ut etter sesongen. Det er mange fotballkamper som skal spilles før den tid, svarer bergenseren.

Og legger til:

- Jeg liker best å snakke om laget og kampene vi skal spille, det er jobben min. Saker som dette blir ofte store tema for dere i pressen, men det innebærer også mye mas for spillerne det gjelder – som for eksempel Per Ciljan og Tettey. I vinter gikk folk ut og anbefalte de to å forlate klubben hvis de ikke fikk spille, og nå spiller de hver uke: Tettey fra start og Per Ciljan som innbytter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere