RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Larsåsen får ny trener

- Han er superflink, sier den norske friidrettsutøveren.

Cathrine Larsåsen har byttet til polsk trener før denne sesongen, og hun håper det skal gi henne et stort løft.

- Polsk-danske Wiociech Buciarski er min nye trener, og han er superflink, sier Cathrine Larsåsen til bladet Friidrett.

Hun bor og trener i København, men etter at hun sa opp treneravtalen med Thor Torp i mars i fjor, har hun stort sett vært sin egen trener. Det har vært et problem for henne, men nå virker det som om trenerproblemet er løst en gang for alle.

Buciarski er 62 år og kommer opprinnelig fra Warszawa. Han har EM-sølv fra 1975 og 5.-plass fra Montreal-OL året etter. Den personlige rekorden hans er på 5,50 meter.

- Han er i en annen klubb enn meg, men det gjør ikke noe at jeg må reise til Helsingør en gang i uken for å trene med ham, sier Larsåsen.

- Han står for en type trening som passer meg veldig bra, og han har mye å komme med som har vært nytt for meg, forteller hun.

Etter at hun brøt med Torp har hun trent mye sammen med samboeren Morten Jensen og treneren hans. Hun var blant annet på et tre uker langt treningsopphold i Sør-Afrika i januar.

- Men det er ikke til å komme fra at jeg har savnet å ha en trener ved siden av meg som kunne veilede meg teknisk. Det har jeg fått nå, sier Larsåsen, som er norsk rekordholder i stav både innendørs og ute. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere