24 år gamle Cathrine Larsåsen har figurert på listene over de mest sexy, norske idrettkjendisene så lenge vi kan huske. I alle fall siden hun frontet solariumskjeden Brun og Blid med en serie lettkledte bilder i 2008.

Akkurat de bildene ble det bråk om året etter da det gikk opp for Larsåsen at kjeden kunne bruke bildene så lenge de selv ville.

- Jeg var kanskje litt naiv, innrømmet Larsåsen overfor Bergensavisen.

Men de brune sjefene i solariumskjeden var ikke mer vriene enn at de kom Larsåsen blidt i møte, og ville punge ut 100.000 kroner i året så lenge de bruker bildene.

- Vi imøtekommer henne for å være hyggelig, sa daglig leder Thorstein Frantzen i Brun og Blid.

- Vi innrømmer dessuten at det var litt åndssvakt å bare betale henne 20.000 for jobben den gangen, sier han.

VM-aktuelle Larsåsen har ikke tatt mer skade av feiden enn at hun nå velger å kaste klærne igjen, denne gangen i herrebladet Mann. Du ser smakebiten på faksimilen nedenfor:

- Er du fornøyd med bildene?

- Absolutt. Står inne for det jeg gjør, er rett og slett en liten hylest til kvinnekroppen og sunne jenter, sier Larsåsen til Side3.

Hun innrømmer at hun har et ganske avslappet forhold til foboseanser, og koser seg for det meste bak kamera.

- Jeg er stolt av å kunne få lov til å være seriøs toppidrettsutøver som i tillegg kan hylle kvinnens former og sexualitet. Jeg er ung og leken og synes bilder og hud er noe vakkert. Så det å få lov til å vise frem en litt annen side og sende et budskap til kvinner om at det er flott å ha former, være sunn og trene så synes jeg det er noe fint.

Stavhopperens utseende og figur har blitt lagt merke til langt utenfor Norges grenser. Hun ble blant annet trukket frem av nettsiden Sportsnet hvor brukerne skulle stemme frem verdens hotteste idrettsstjerne.

- Jeg er selvfølgelig beæret over å være i et såpass eksklusivt selskap. Men for meg er det viktigere å bli kjent for godeidrettsprestasjoner enn for utseendet, fortalte Cathrine Larsåsen til Seher.no den gang.

Hun innrømmet likevel at det var smigrende å være i selskap med «noen av idrettens mest kjente kvinnelige profiler». Larsåsen nådde ikke helt inn på vinnerlisten, som ble toppet av Ana Ivanovic, Leryn Franco og Niki Gudex, men det er ikke verst bare å bli nominert.

Også her på huset har vi gjort ære på Cathrine Larsåsen. Vår søsterside Side2 kåret Lårsåsen til en av Norges mest sexy idrettsstjerner sammen med Christina Vukicevic, Therese Johaug, Ezinne Okparaebo og Camilla Herrem i 2010.

Det er ingen tvil om at Cathrine har fått opp interessen for stavsprang her i landet, og da tenker vi selvsagt på hennes sportslige prestasjoner.

Denne vakre jenta er norsk rekordholder i stavsprang, og 28. juli 2010 satte hun igjen ny norsk rekord med 4,35 meter i finalekvalifiseringen under EM i friidrett i Barcelona. Hun gjentok bragden innendørs 20. februar i år, under det danske innendørsmesterskapet i Skive.

Hun har vunnet NM-gull i stavsprang seks år på rad, fra 2004 til 2009. I 2010 kvalifiserte hun endelig til VM i friidrett og i år bærer det til Daegu i Sør-Korea for årets verdensmesterskap.

HTML EMBED