Larsen forlenger med Stabæk

Foto: Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Gaute Larsen og Stabæk ble tirsdag kveld enige om detaljene i en ny kontrakt. Dermed blir det tre nye år med Larsen i trenerstolen.

20.08.03 12:08

Gaute Larsen kom til Stabæk som assistenttrener for Anders Linderoth i 1998. Da svensken trakk seg i mai 2001, overtok han hovedansvaret. Nå blir det tre nye år i jobben.

- Det blir bra. Jeg har vært med i hele prosessen. Fra vi hadde mye penger til tiden hvor vi ikke hadde så mye penger og til nå som ting har begynt å bedre seg, sier han til TV 2 Nettavisen.

Stjernene borte

I Larsens to og et halvt år som trener i Stabæk har stjernene forlatt Nadderud og ungguttene sluppet til. Spillere som Frode Olsen, Christer Basma, Tommy Svindal Larsen, Tobias Linderoth og Christian Wilhelmsson har alle forsvunnet.

- Vi har vært gjennom det de fleste andre klubber må gjennom nå. Med nedskjæringer og utskiftninger. Nå er vi gjeldsfrie og vil forsøke å beholde de viktigste spillerne og satse på ungguttene vi har. I tillegg vil vi forsøke å få inn noen nye fjes, sier Larsen.

Trives

Han legger vekt på at han trives i klubben når han skal forklare hva som får ham til å skrive en ny treårskontrakt.

- Fullfører jeg denne kontrakten så har jeg vært her i ni år. Det er lenge, men jeg trives veldig godt i klubben. Det er god kjemi alle veier her og det er mange utfordringer, sier stabæktreneren.

Og han satser på å hente mer heder og ære til Stabæk i de kommende årene.

- Stabæk er blitt en klubb som har rutine på å være med blant de fem-seks beste. Målsettingen må være å være med å slåss om medaljer hvert år, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.