Gå til sidens hovedinnhold

Larssons beste minne

Henrik Larsson er ferdig i Manchester United. Han er ikke i tvil om hva han vil huske best fra sin tid i klubben.

Svensken spilte sin siste kamp for United da det ble 2-2 mot Middlesbrough i FA-cupen i helgen. Nå bærer det hjem til Skåne og Helsingborg for veteranen.

Selv om Larsson er ferdig i England, kommer han naturlig nok til å følge Uniteds kamp om tre titler nøye. Og han innrømmer at det er litt trist å forlate de nåværende serielederne i England.

- Det er litt sørgelig, må jeg si i mangelen på bedre ord. Men det var jo bestemt på denne måten. Det har vært en fantastisk tid, men nå er dette eventyret over, sier Larsson til Aftonbladet.

Etter den siste kampen reiste Larsson seg opp og takket lagkameratene for tiden de har hatt sammen. På spørsmål om hva som er det beste minnet fra tiden i United, svarer Larsson slik:

- Garderoben. Det har vært et fantastisk kameratskap der inne. En utrolig lagånd. Og så vil jeg si at det har vært et privilegium å få ha Sir Alex Ferguson som manager. Om jeg hadde respekt for ham før, så er den enda større nå. For en lidenskap for fotball!

Allerede tirsdag er Henrik Larsson på plass på Old Trafford igjen, da for å spille en veldedighetskamp MOT de røde djevlene.

Reklame

Black Friday: De 11 beste kuppene du gjør hos Hifi Klubben