RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larvik lett forbi første hinder

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Vetsfold-klubben med viktig seier i Champions League.

LARVIK - RANDERS 25-19:

Larvik er det eneste norske håndballaget som har gått til topps i Champions League, og holder god kurs mot en gjentakelse av bragden fra 2011.

Det norske laget tok seg lett videre fra første gruppespill, der det ble fem seire og ett tap på seks kamper. I mellomspillet venter imidlertid tøffere motstand.

I tillegg til danske Randers, som sto på motsatt banehalvdel lørdag, møter det norske laget også Györ og Buducnost i gruppe 1 av mellomspillet.

Vestfold-klubben fikk også en knallsart på gruppen da det ble seier mot det danske laget lørdag. Vertskapet dro til slutt i land en 25-19-seier hjemme i Arena Larvik.

Det norske laget solet tidvis i etablert angrep, men takket være en god Cecilie Leganger i buret, ble det likevel aldri så spennende i denne kampen.

Larvik tok initiativet fra start og ledet med solide 9-3 etter de første 20 minuttene. Danskene kom seg imidlertid mer med etter hvert og til pause sto det 12-9.

I andre omgang fortsatte Larvik i samme sport, og dro igjen fra Randers. med ti minutter igjen sto det 20-15, og da sluttsignalet lød var marginen på seks mål.

Det danske laget måtte klare seg uten si største stjerne Macarena Aguilar. De spanske jenta så kampen mot Larvik fra tribunen.

Dermed har Ole Gustav Gjekstad jenter fått en knallstart på mellomspillet. Neste utfordring blir likevel tøffere, borte mot Buducnost fra Montenegro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere