RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aleksander Djorovic/Scanpix

Larvik ute av mesterligaen

Sist oppdatert:
To norske hånsballjenter får likevel spille finalen.

Podgorica (NTB): Pinlige 13 bortemål var langt fra bra nok for Larvik i Podgorica. Håndballaget ble rundspilt av Buducnost og er ute av mesterligaen med 33-45 sammenlagt i semifinalen.

Den norske håndballklubben måtte vinne med minst to mål søndag for å nå en ny mesterligafinale, men Ole Gustav Gjekstads jenter hang kun med i et kvarter. De siste 45 minuttene fikk vertene gjøre stort sett som de ville, og Larvik scoret kun åtte ganger.

Cecilie Leganger var strålende i målet og holdt laget inne i kampen en stund. Men uten offensiv sprut var det umulig for henne å lede laget til avansement. Til pause sto det 10-7 til laget fra Montenegro.

Det var ingen tvil om at det var i det offensive spillet Larvik feilet. Storskytteren Linn Jørum Sulland ble toppscorer med tre mål.

7-10 ble raskt til 7-15, og etter 60 minutter var det klart at Larvik måtte vende hjem til Norge med et pinlig 13-23-tap.

Tre nordmenn får likevel delta i mesterligafinalen. Katrine Lunde Haraldsen, Heidi Løke og trener Karl Erik Bøhn i Györ slo Oltchim Valcea 62-58 i semifinalen etter 31-23 på hjemmebane lørdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere