RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larviks minitropp tapte

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)
Uten at det spilte noen rolle.

HC DINAMO – LARVIK 26-23: Kun ni Larvik-jenter reiste til Russland for å spille den siste gruppekampen i Mesterligaen mot HC Dinamo. Allerede før kampen var spilt kunne nemlig Larvik titulere seg gruppevinnere, og de valgte derfor å spare store deler av troppen for reisebelastningen og skaderisiko.

Dermed gjorde de jobben litt lettere for HC Dinamo, som med seier lørdag ville slå følge med Larvik videre fra gruppespillet.

Larvik-jentene – Heidi Løke, Tine Rustad Kristiansen, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk, Emily Stang Sando, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Lene Rantala og Tine Stange – gjorde en hederlig innsats for å yte russerne motstand og holdt følge helt til 17–17. Men så var det slutt. Dinamo kontret i senk Larvik og ledet på det meste med seks mål. Larvik klarte å redusere ledelsen, men russerne kunne til slutt hale i land en 26-23-seier.

Larviks motstander i hovedrunden av Mesterligaen trekkes tirsdag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere