Gå til sidens hovedinnhold

Lasses seiersmaskiner i årsdebut

Lasse Høgemark sender ut stortraveren Kejser K.D. samt vinnervante Kastor Håbegård i Dagens Dobbel i kveld.

Klikk her for Nettavisens DD-tips

Her finner du kveldens V5A-tips

Travtrener Lasse Høgemark har trappet ned på virksomheten, men råder fortsatt over flere meget skarpskodde travere. I kveld gjør 10 Kejser K.D. en meget interessant start etter langt opphold grunnet skade.

Treningsrapportene er positive, og selvom 6-åringen neppe er i toppform direkte tror vi 11-traveren vinner. I det lille åttehesters-feltet vil trolig kusk Åsbjørn Tengsreid bruke selv brukbare hjemmehester som rundingsbøyer den siste halvrunden. Vi glemmer ikke danskeimportens imponerende seire i fjor. Det eneste tapet kom da han prøvde å lede Rex Rodneys Æresløp på Forus Open-dagen hele veien. Vi tror faktisk han hadde vunnet dersom han hadde hatt løp i kroppen dengang, men 11.8-løpet uansett meget imponerende. Det var tross alt kun etpar svenske elitetravere som slo ham, og selvom Refsland-duoen 2 General Garsong og 3 Lindys Elian er plussvarianter tror vi de kommer til kort i kveld.

Svake konkurrenter
Også 3 Kastor Håbegård kommer ut etter pause. Denne har dog bare hatt en planlagt vinterferie, og med nyladede batterier fra et perfekt startspor er nok dette også en vinner dirkete. Motstanden er her ytterst svak, og når Høgemark også her er positiv i forhåndsuttalelsene tror sterkt på seier. Kastor tok fire strak seire deriblant en V75-triumf på Jarlsberg i fjor, og vi vet Høgemark pleier å ha hestene godt forberedt når de kommer til start.

En dobbel Høgemark/Tengsareid betaler for tiden 3.30 i odds. Den kjøper vi når vi snakker om to hester som er overlegne sine konkurrenter, og som trolig vinner selv med litt rusten løpsform.

Våre to spilleforslag er med hhv 100 og 400 kroner rekkepris.