*Nettavisen* Sport.

Laudrup til Chelsea?

Foto: Juan Carlos Hidalgo/EPA/Scanpix

Den tidligere Getafe-treneren skal ha vært i kontakt med den engelske storklubben.

Michael Laudrup har gitt beskjed om at han ikke kommer til å fortsette som trener for den lille, spanske klubben Getafe, som har fremstått som det reneste fotballmirakelet denne sesongen.

Årsaken skal være at Laudrup ikke ønsker å være med på den fotballmessige nedturen han spår at laget vil ha neste sesong.

Dermed er dansken åpen for nye jaktmarker, og ifølge Berlingske Tidende skal det nå være kontakt mellom Laudrup og Chelsea.

Ifølge avisen skal dansken Frank Arnesen, som gjennom sin stilling som talentutvikler i Chelsea skal ha stor innflytelse på trenervalg, være svært interessert i å hente Laudrup til klubben.

Laudrup skal også tidligere ha blitt knyttet til Chelsea, men skal da ha avvist at han var aktuell. Dansken har selv ikke kommet med noen kommentarer til de siste spekulasjonene. Hans agent, Bayram Tutumlu, har derimot foreløpig avkreftet at det skal være samtaler mellom partene.

Den britiske avisen The Sun har tidligere også koblet Laudrup til Manchester City, der alt tyder på at Sven-Göran Erikssons tid som manager er forbi.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag