RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Laursens første senket Boro

Martin Laursen, her i aksjon for Danmark.
Martin Laursen, her i aksjon for Danmark. (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Aston Villas danske forsvarer Martin Laursen (27) spilte sin første kamp på seks måneder - og scoret målet som trolig ødela Middlesbroughs håp om europacupspill neste sesong.

ASTON VILLA - MIDDLESBROUGH 2-0: Laursen, som kom fra AC Milan før sesongstart som erstatter for Ronny Johnsen, spilte kun tre kamper for Villa før han skadet leddbåndet i kneet. Lørdag var han tilbake som makker til Olof Mellberg i forsvaret, og etter 64 minutter var han på rett plass på rett tid. I angrep.

Følte seg truffet

Scoringen var av typisk midtstopper-kvalitet. Laursen, som sto rett foran Boros mål, ble regelrett skutt på etter en Nolberto Solano-corner og ballen snek seg inn i mål, akkurat de nødvendige centimetrene over streken. Da var det spilt en drøy time og Villa, som hadde styrt det meste av spillet, tok en fortjent ledelse.

- Jeg har vært ute altfor lenge. Det har vært frustrerende. Sist jeg spilte var i august og nå er det mars, sa Laursen til Sky Sports etter kampen.

- Det har vært store forventninger til meg etter at jeg kom hit, så det var forferdelig å bli skadet. Men dette var en perfekt kamp å gjøre come-back i, fortsatte han.

Moores første

En annen spiller som scoret sitt første mål for Villa var unggutten Luke Moore (24). Moore kom inn som innbytter for spissen Darius Vassell, og 22 minutter senere var han raskt på plass og satte en retur fra et Solano-frispark i mål.

Da hadde Middlesbroughs Stuart Downing og Jimmy-Floyd Hasselbaink brent et par fete sjanser, og Moores scoring kan for alvor ha senket Boros ambisjoner om spill i Europa neste sesong.

- Etter hjemmetapet for Everton sist, forventet fansen bedre av oss i dag. Jeg tror vi rettet opp noe av inntrykket, sa Moore etter kampen. Og om sin egen scoring, sa han: - Jeg har ventet på den. Det er en lettelse å endelig få hull på byllen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere