RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lazios kaptein blant 19 arresterte

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Skal være involvert i kampfiksingsskandale.

Italias forberedelser til sommerens fotball-EM har fått seg en alvorlig forstyrrelse. Mandag slo italiensk politi til mot en rekke spillere og ledere fra Serie A.

Flere profilerte fotballspillere fra nasjonen skal ha blitt arrestert i aksjonen, som har en forbindelse med kampfiksing.

Blant de som er anholdt er Lazio-kaptein Stefano Mauri, som har elleve landskamper for Italia. En annen som er arrestert er Genoas Omar Milanetto.

Totalt skal 19 ha blitt arrestert i saken. 10 av disse er nåværende eller tidligere spillere, skriver nyhetsbyrået ANSA.

Politiet skal også ha oppsøkt stedet der det italienske landslaget for tiden forbereder seg til EM-sluttspillet i Ukraina og Polen.

Politiet skal blant annet ha gjennomsøkt rommet til stjernespiller Domenico Criscito, som tidligere har spilt for Genoa, men nå holder til i Zenit St. Petersburg.

Også Juventus-trener Antonio Conte har blitt knyttet inn i denne saken, men den tidligere midtbanespilleren har nektet for at han har noe med den å gjøre.

Conte skal angivelig ha latt være på å melde fra om kampfiksing under tiden som trener for Siena. Disse beskyldningene ble lagt fram i forrige måned.

Bakgrunnen for den såkalte «Scommessopoli»-skandalen skal være en ulovlig internasjonal veddemålsring, med hovedsete i Singapore.

Lederen for denne gruppen, Tan Seet Eng, ble arrestert mot slutten av 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere