RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Le Guen slutter i Rangers

(Scanpix/AFP)
Sist oppdatert:
Franske Paul le Guen er ferdig i den skotske storklubben Glasgow Rangers.

Paul le Guen fikk bare syv måneder i Rangers-jobben, det korteste managerengasjementet i klubbens historie. Torsdag ble nemlig klubben og franskmannen enige om å avslutte samarbeidet.

- Vi hadde et møte med Paul i dag, og der ble det klart at det var i klubbens beste interesse at han sluttet, sier Rangers' styreformann David Murray til BBC.

Den tidligere Lyon-manageren fikk massiv kritikk da han droppet kaptein Barry Ferguson i tirsdagens kamp mot Motherwell. I tillegg ligger storklubben hele 17 poeng bak ligaleder og erkerival Celtic i skotsk Premier League.

- Vi er skuffet over klubbens nåværende situasjon, og vi retter nå fokus mot å skaffe en erstatter, sier Murray.

I Lyon hadde le Guen stor suksess, og vant blant annet ligaen tre år på rad med det franske laget. I skotsk fotball har det ikke vært like lett å få suksess.

- Jeg vil gjerne takke alle som hjalp meg og laget i min tid i Skottland. Jeg vil spesielt rette en takk mot klubbdirektørene som hele tiden ga meg full støtte, sier hovedpersonen selv.

Reservelagstrener Ian Durrant tar over Rangers til en ny manager blir klar.

Her finner du Nettavisens sider om skotsk fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere