LeBron James blir i Cleveland

LeBron James er blitt enig med Cleveland Cavaliers om en ny toårskontrakt.

LeBron James er blitt enig med Cleveland Cavaliers om en ny toårskontrakt. Foto: Bob Donnan (Reuters)

LeBron James har gjort slutt på spekulasjonene om sin umiddelbare basketballframtid ved å inngå en ny kontrakt med Cleveland Cavaliers.

Superstjernen førte klubben til NBA-finale sist sesong, men der ble det tap for Golden State Warriors. Han benyttet en klausul som ga ham anledning til å avslutte kontrakten og var dermed ledig på markedet.

Imidlertid var det ingenting som tydet på at James så seg om etter en ny klubb. Han ville bare forsikre seg om at Cavaliers styrket stallen før han bandt seg til klubben igjen.

Ifølge amerikanske medier er han blitt enig med klubben om en toårsavtale, men igjen med muligheten til å tre ut av den etter kommende sesong. Avtalen vil gi ham 46,9 millioner dollar (382 millioner kroner) over to år.

Tidligere i uken inngikk Cavaliers avtale med guarden Mo Williams, som tidligere har spilt sammen med James. Kevin Love og Kyrie Irving har også fått lukrative kontrakter, og klubben skal være i ferd med å sikre seg Tristan Thompson.

Ifølge Cleveland Plain Dealer har klubbeier Dan Gilbert brukt om lag 330 millioner dollar på å omgi James med spillere som kan gi ham og klubben en etterlengtet tittel.

LeBron James vendte i fjor tilbake til gamleklubben etter fire suksessrike sesonger og to NBA-titler med Miami Heat.

Han hadde snitt på 25,3 poeng i grunnserien og hevet det til 30,1 i sluttspillet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.