RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Led Norge til VM-seier

Sist oppdatert:
Spilleren med høyest poengsum i «2006 FIFA World Cup» den 24. mai vil kjempe for Norge i Tysklands elektroniske fotball-VM.

(Spillmagasinet): Hvem har sagt at det ikke lønner seg å spille spill? Har du det siste «FIFA»-spillet, en Xbox 360 og litt talent, er sjansen stor for at du reiser til Tyskland i sommer.

Spilleren som innehar topplasseringen på det norske leaderboard -et i «2006 FIFA World Cup» den 24. mai får sjansen til å kjempe for Norge sammen med to andre spillere i den elektroniske versjonen av fotball-VM, skriver Microsft i en pressemelding.

Dersom du registrerer deg for å være med i konkurransen, vil hver eneste kamp du spiller online ha påvirkning på poengsummen din. Vinner du, går poengsummen opp, eller ned, om du taper. Vinner du mot en motstander som ligger høyere på tabellen enn deg, får du flere poeng.

Vinneren den 24. mai får dra til Tyskland og spille for Norge sammen med to andre spillere. Denne Xbox Cup Leaderboard-konkurransen skal bare være en av tre måter å komme seg til VM på, men Microsoft utdyper ikke de to andre i pressemeldingen.

I Tyskland skal det norske laget kjempe mot 31 andre lag fra hele verden. Det er ikke klart hva premiene blir, foruten billetter til VM.

Les mer om konkurransen her.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere