Gå til sidens hovedinnhold

LEDER: Heia Oslo!

I morgen rettes hele skiverdens øyne mot Oslo. Det stiller krav til byen. Vi skal vise oss fra vår beste side, og vi skal vise verden at det er vi som er skisportens vugge.

Så langt har Ski-VM gjort en formidabel jobb med å legge til rette for at nettopp det skal skje.

I 12 dager til ende skal både arenaen i Holmenkollen og sentrum av Oslo forandres til VM-byen Oslo. Isskulpturpark med en egen «Nordisk Park» i Spikersuppa og medaljesermonier med konserter på Universitetsplassen hver eneste kveld vil bidra til et yrende folkeliv også i sentrum av byen. At dette i tillegg er gratis og åpent for alle gjør Ski-VM tilgjengelig også for dem som ikke har mulighet til eller interesse av å tilbringe VM-dagene i Holmenkollen.

Og det er viktig. Et mesterskap som Ski-VM er en unik mulighet for Oslo til å vise seg fram, også på kultur- og næringslivssiden.

VisitOslo forteller i dette bilaget om viktigheten av Ski-VM for Oslo som turistmål. Det stiller også krav til oss som bor her. Det er mange som må ta i et tak for å gjøre et slikt arrangement mulig. På side 6 kan du lese om noen av dem som vier sin dyrebare fritid til å gjøre Ski-VM mulig, nemlig de frivillige funksjonærene.

Du kan også møte Oslo-borgere – både de aller minste, de litt eldre, utøvere og kulturpersonligheter, som forteller hva Ski-VM betyr for dem.

Vi i Lokalavisene Oslo vil selvsagt også være til stede i Holmenkollen og på folkefesten i Oslo sentrum. Vi gleder oss stort til å bringe festen nærmere deg, så glem ikke å følge oss daglig på nett på www.dittOslo.no!

Heia Oslo!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis